Toistaiseksi viimeiset tilaukset Englannista

 Brexit on hyvin sekava tällä hetkellä, joten päätin tehdä toistaiseksi viimeiset tilaukset Englantiin. Sheabutter cottagesta tilasin eksoottisia öljyjä ja voita ja tilaus tuli perille noin viikossa. Asiakaspalvelu toimi hyvin, tuotteet oli pakattu kunnolla ja toimitus tuli kotiovelle saakka. Isot plussat näistä Sheabutter cottagelle, Öljyistä puuttui parasta ennen päiväykset, joista otin yhteyttä ja kyselin löytyisikö näille parasta ennen päiväykset, vastaus tuli nopeasti jo samana päivänä.

Tilasin Sheabutter cottagesta mafuravoita, kombovoita ja allanblackiavoita, kombovoi on minulle tuttu jo ennestään mutta nämä kaksi muuta ovat aivan uusia tuttavuuksia. Mafuravoissa on jännä liimamainen jälkituoksu, joka ei siis tule heti nenään ekalla nuuhkaisulla. Saa nähdä kuinka vaikeaa on peittää sen ominaistuoksu valmiissa tuotteessa. Allanblackiavoissa on hyvin samanlainen tuoksu, kuin cupuacuvoissa. Jokseenkin voimakas, kuten mafuravoissakin.



Myös öljyt, jotka tilasin ovat uusia tuttavuuksia minulle. Tilasin ximeniaöljyä, madhucaöljyä (suomennettuna mahuapuuöljy) sekä loofahöljyä (suomennettuna pesusienikurkkuöljy). 

Pesusienikurkkuöljy on väriltään tumman vihreää ja siinä on voimakas tuoksu. Madhucaöljy tuoksuu jostain syystä myös hiukan liimalle ja on kiinteässä muodossa, joten se vaatii hieman lämpöä, jotta olomuoto muuttuu juoksevammaksi (ja saan sen ulos pullosta).  Ximeniaöljy tuoksuu hennosti pähkinälle ja on juoksevassa muodossa. 



Toinen tilaukseni oli Soapkitchenille, jonka paketti pitäisi saapua tällä viikolla. En millään malttaisi odottaa, että saisin paketin jo käsiini,sillä tilasin uusia öljyjä, joita palan halusta päästä kokeilemaan. 

Kommentit