Verkkokauppatilaus Aromashoppesta

 En ymmärrä miten on mahdollista, etten ole aikaisemmin kirjoittanut Aromashoppesta. Olen tilannut jo monta kertaa raaka-aineita ja pakkaustavaroita sieltä, laatu ja palvelu on aina ykköslaatua!

Aromashoppesta löydät vaikeasti saatavat pakkausmateriaalit, kuten meikkipakkaukset. Erityisesti meikkikyniä on ollut vaikea löytää. Aromashoppesta löydät myös muotit, joilla onnistuu meikkikynien ja huulipunien valmistus.

Aromashoppesta voit ostaa myös valmiita reseptejä, tässäkin voit luottaa laatuun, sillä Aromashoppe-verkkokauppaa pyörittävä Jan on rautainen ammattilainen, joka on 35 vuotta työskennellyt kosmetiikan parissa. Verkkokaupan lisäksi Jan tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa kosmetiikan valmistuksessa (toki maksusta). Hänestä välittyy aito halu auttaa asiakkaita ja siksi pidän hänen verkkokauppaansa huippuna!



Tällä kertaa tilasin ison satsin kierrettäviä meikkikyniä ja siihen soveltuvan muotin, englanniksi nämä löytyvät nimellä Twist-up slim pencil mould (muotti) ja kynät Twist-up slim line cosmetic pencils. Kaupan päälle tuli ilmainen resepti kulmakynään sekä mica-värejä.


Seuraavaksi kehittelemään huultenrajauskyniä!

Kommentit