Verkkokauppatilaus Saksasta

Tilasin pienen erän tuotteita verkkokauppa Dragonspicestä. Voi jestas, että paketin saaminen kesti.
Itse tilaaminen ja maksaminen sujui ongelmitta ja nopeasti mutta sen lähettäminen. ARG. Odottaminen on todella turhauttavaa, varsinkin, kun tuotteet tulevat kuriirin kautta, eli minun tarvitsee olla kotona vastaanottamassa pakettia. Valitettavasti se kuriiri Suomen päässä oli Suomen Posti ja arvatkaa sattuiko postin lakko olemaan juuri sopivaan aikaan?! Noh, vain 18 päivää kesti paketin saapuminen.
Osa pulloista olisi kaivannut ympärilleen
tiiviin pussin, sillä joku pulloista oli
vuotanut pakkauksen pohjalle.

Ai mitäkö tilasin? Kaikkea tarpeellista. Pentylene glycol on ollut lopussa jo pitkään ja olen metsästänyt verkkokauppoja, josta sitä saisi mahdollisimman halvalla. No, nyt sitä sitten on.

Cetiol ultimate (inci: Undecane (and) Tridecene). Tätä olikin jo hiukan vaikeampi löytää mutta olen onnellinen, että löysin. Kyseessä on "korvaustuote" silikoniöljylle. Tämä on hyväksytty käytettäväksi luonnonkosmetiikassa ja sillä voidaan korvata öljyjä. Tätä halusin saada testattavaksi.

Marulaöljyä. Tätä minulla ei vielä ole ollutkaan ja palan halusta päästä kokeilemaan sitä. Marulaöljy ei ole sieltä halvimmasta päästä, eikä sitä myydä joka verkkokaupassa. Marulaöljy soveltuu parhaiten kuivalle iholle rasvahappokoostumuksen vuoksi mutta haluan kokeilla tätä muutamaan kasvoöljysekoitukseen.

Muutamaa eteeristä öljyä olen etsimällä etsinyt, näitä ovat olleet niaouli, lamosalali (wintergreen), petitgrain, elemi, mandariini ja greippi. Geranium oli myös lopussa, joten sitä tilasin lisää.

Postikulut olivat 12,80 euroa, eli aika normi, kun tilaa euroopasta. Keskiarvo euroopan tilauksille on ollut 15 euroa.

Kommentit