Uusia tuulia


Niin vain kävi, että sosionomin opiskelut ovat nyt paketissa. 3,5 vuotta meni loppujen lopuksi todella nopeasti ja kummallista kyllä, kaipaan jo rutiiniksi muodostunutta opiskelua. Siksipä suuntaan katseeni kohti avointa yliopistoa ja kemian perusteita. :D Vielä on epäselvää jatkanko tällä sosiaalialalla vai vaihdanko kokonaan kemian puolelle.

Se kuitenkin on varmaa, etten hylkää luonnonkosmetiikan valmistusta. Reseptikirjani pursuaa uusia reseptejä, jotka ovat odottaneet aikaa niiden toteuttamiseen ja aikaahan minulla nyt on enemmän, kun sosionomin opinnot on nyt taputeltu.

Kesällä pääsen myös istuttamaan uusia kasveja, joita voin hyödyntää sitten kosmetiikassa. Tosin en ole mikään erikoisen hyvä viherpeukalo, joten toivoa sopii, että saan kasvit kasvamaan ja tuottamaan satoa.

Uusia verkkokauppoja on löytynyt huimasti euroopasta ja yksi Venäjältä, joista en ole vielä tilannut mitään. Eu:n ulkopuolelta tilatessa joutuu hoitamaan tullin, joka aina ei mene ihan niin kuin on suunnitellut, ongelmana ei ole maksut vaan tullausnumerot ja tullausnimikkeet.

Suunnitelmissa on myös muutamat laiteostokset, joista tulen varmasti raportoimaan blogissa.
Ihanaa kesän odotusta kaikille lukijoille ja kotikemisteille! :)

Kommentit