Verkkokauppatilaus Italiasta

Tämä verkkokauppa oli itselleni täysin uusi, enkä ole aikaisemmin sieltä mitään tilannut. Muutama raaka-aine kiinnitti huomioni, jonka vuoksi halusin tehdä tilauksen. Vaikka italiaa en osaakaan, auttaa google sen verran kääntämisessä mitä tarvitsee. Myös raaka-aineiden tunnistaminen auttaa, esimerkiksi kauppanimellä tai inci-nimellä.

Maksaminen ja tilaaminen oli helppoa, postikulut taisivat olla 15 euron luokkaa, painoa tilaukselle tuli 3 kiloa. Tavarat oli pakattu suhteellisen hyvin mutta epäilen, että pakkauksen tuotteet ovat altistuneet pakkaselle, lisäksi kolme tuotetta (juuri ne, jonka vuoksi tilauksen tein) olivat jo ohi parasta ennen päiväyksen. Sain siis kolme tuotetta, joiden parasta ennen päivämäärä oli 01/2019. :( Tilauksen saamiseen meni parisen viikkoa ja pakettini piti noutaa postista, ei siis tullut kotiovelle asti. (Eikä ollut siis mikään pikatoimitus.)
Kaikilla muilla tuotteilla oli pitkät päiväykset, tuotteisiin oli merkattu hienosti inci-nimet ja käyttömäärät, siitä plussaa!!

Suosittelen myös pientä varovaisuutta tilaamisessa, mikäli et tunne raaka-aineita hyvin. Verkkokaupassa säilöntäaineet-osiossa on mm.  natriumlaktaattia, sitruunahappoa, etikkahappoa ja monia muita, joita saattaa erehtyä luulemaan säilöntäaineeksi, jolla voi tehdä turvallisia tuotteita. Lisäksi verkkokauppa myy muutakin, kuin vain kosmetiikan raaka-aineita, joten hutiostoksia saattaa tulla, ellei sitten osaa hyvin italiaa.

Mikäli joskus vielä tilaan tästä verkkokaupasta uudelleen, varmistan seuraavalla kerralla tuotteiden parasta ennen-päiväykset!

Kommentit