Verkkokauppatilaus Saksasta

Jälleen kerran sorruin ostamaan raaka-aineita, vaikka varsinaisesti en mitään uutta tarvitse. Löysin uuden verkkokaupan, josta löysin kaikkea kivaa. :D Pidän todella paljon kaiken uuden kokeilemisesta, joten sorruin tekemään tilauksen. Tein siis tilauksen eilen illalla ja jo heti tänä aamuna tuli viesti, että pakettisi on pakattu ja lähetetty. Siis mitä??? OMG, kuinka nopeaa!!
Tilasin siis Salandia verkkokaupasta, Saksasta. Postikulut kotiovelle olivat viidentoista euron luokkaa.

Mitäkö tilasin? No kokeiluun lähti uusi emulgointivaha, kauppanimeltään Lamecreme ZEM HT, inci Glyceryl stearate, Glyceryl stearate citrate. Varsinaisesti ei mikään uusi, sillä GS:ää minulta kyllä löytyy varastosta noin puoli kiloa.
Uusi tuttavuus sen sijaan on Cetyl palmitate, eli setyylipalmitaatti. Tätä olen himoinnut jo jonkun tovin, että pääsisin kokeilemaan pelkän setyylialkoholin sijaan. Lisäksi muutama uute lähti mukaan ja Sasca Inchi öljy.

Toivon todellakin, että tuotteissa on viralliset inci-nimet, on nimittäin paljon helpompi käyttää niitä, kun näkee heti mitä ne ovat. Juu, en ymmärrä saksaa muutamaa lausetta enempää, joten inci on minulle sama, kuin puhuisi suomea! :D

Kommentit