Verkkokauppatilaus Mystic Moments

Jos etsit eksoottisia kasvivoita, niitä löydät varmasti englantilaisesta verkkokaupasta nimeltä Mystic Moments. Tällä kertaa tilasin ihan maltilla, vain muutamia uusia raaka-aineita, joita halusin kokeilla.
Itselleni ucuuba, tucuma ja bakuri kasvivoit ovat uusia tuttavuuksia, joihin olen tutustunut vain lukemalla. Haju on kaikissa mielenkiintoinen, ei mitenkään erityisen miellyttävä! :D

Kasvivoit
Bacurivoissa on jännä tuoksu, sellainen vähän "käynyt", vähän niinkuin ylikäynyt kotikalja. Ei sellainen makea vaan karvas ja tymäkkä haju.

Tucumavoin tuoksusta tulee märkä maakellari mieleen, kun purkkia haistelee. Ei siis mikään aah ihanaa- tuoksukokemus.

Ucuubavoin tuoksua en osaa edes kuvailla mutta se on mielestäni erittäin voimakas eikä sitä tee mieli haistella yhtään sen enempää kuin on pakko. Tuntuu, että pää tulee kipeäksi koko hajusta.

Kasvivoiden lisäksi tilasin karpalouutetta, joka on nestemäisessä muodossa sekä hibiscusuuttetta, joka on jauhemuodossa. Karpalouute ei juurikaan tuoksu. Kuivauutteissa on se hyvä puoli, että ne säilyvät usein pitempään, kuin nestemäisessä olevat uutteet.
Flower of life tuoksusekoitus ja karpalouute.


Flower of life tuoksusekoitus tuli ilmaisena lahjana. Se on sekoitus erilaisia eteerisiä öljyjä. Kanelin tuoksu puskee voimakkaana, vaikken ole edes avannut koko purkkia!

Lisäksi tilasin kokeiluun santelipuuhydrosolia, eli kukkaisvettä/kukkavettä, jota saadaan eteeristen öljyjen sivutuotteena.

Tilaukseni käsiteltiin nopeasti ja maksaminenkin sujui kivuttomasti. Postitus sen sijaan kesti kolme viikkoa!!! Tiesin kyllä etukäteen, että englannista tilattuna tilaus kestää tovin mutta tämä oli jo ennätys.

Naturallythinkingin tilauksen pitäisi saapua perjantaina, sekin myös englannista tilattu ja äkkiseltään laskettuna paketin saaminen kotiin kestää parisen viikkoa.

Hibiscusuute jauhemuodossa.

Voin kyllä suositella Mystic Momentsia, tilaus käy helposti ja sähköpostiinkin vastataan nopeasti. Maksamisen kanssa ei ole ongelmia ja tilatut tavarat oli pakattu huolellisesti. Ainoa miinus on tuotteiden tiedot, eli näistä puuttuu täysin parasta ennen päiväykset, tai päiväys, jolloin tuote on pakattu/tuotettu. Tuotetiedoissa on kyllä eränumero ja säilyvyys avattuna- merkki. Ainoa parasta ennen merkintä löytyy karpalouutteesta.

Kommentit