Verkkokauppatilaus Puolasta


Tänään saapui kuorma verkkokauppa Zrob Sobie Krem, jonka kuriiri toi kotiovelle asti. Tilaaminen oli helppoa, vaikka pääasiallisena kielenä toimi puola, jota en muuten ymmärrä yhtään, vaikka puolassa olenkin ollut aikoinani työharjoittelussa.

Tuotteet oli hyvin pakattu, eikä niissä ollut ylimääräisiä muovikääreitä. Etiketti on pääosin puolaksi mutta inci on edelleen incinä, eli tuotteessa lukee selvästi mitä se sisältää. Eli kannattaa opetella niitä inci-nimiä, se nimittäin helpottaa tilausten tekemistä suuresti. Pakkauksista löytyy myös parasta ennen päiväys mutta ei valitettavasti tuote-eräkoodia. Myös käyttömäärät puuttuvat, joten ne on tehtävä itse, ellei sitten muista ulkoa.

Kun avaat tuotteen ensimmäistä kertaa, kannattaa merkitä se jonnekin ylös, joko erilliseen vihkoon tai liimaa tarra etiketin viereen ja kirjoita ylös päivämäärä, jolloin olet avannut tuotteen. Tämä helpottaa suuresti, kun tiedän tarkalleen milloin olet ottanut tuotteen käyttöön. Joissakin tuotteissa saattaa olla tiedossa tarkka aika milloin tuote menee huonoksi, esimerkiksi merkintä; käytettävä 6 kk:n sisällä avaamisesta.

Tilaus sujui kaikenkaikkiaan hyvin, vaikka saadut sähköpostit olivatkin aina puolaksi. Postituskulut olivat kyllä melkoiset mutta samoihin hintoihin menee, kun tilaa esimerkiksi briteistä. Tilaukseni lisäksi mukaan oli laitettu ylimääräisenä kaoliinisavea, makadamiaöljyä, hyaluronihappoa sekä ylang ylang hydrolaattia, jossa tosin säilöntäaineena on fenoksietanoli.


Kommentit