Vihdoinkin Formulator Sample Shop Euroopassa!

Rakastan Jenkkien FSS-verkkokauppaa. Se on kosmetiikan valmistajan oikea karkkikauppa, ainakin uutteiden puolesta. En mielelläni tilaa Jenkeistä postikulujen ja tullin vuoksi mutta kun heillä on kaikkea ihanaa, jota haluan kokeilla.

Sattuipa somasti juuri ennen joulua, kun huomasin, että Italiassa on nykyään "eurooppalainen" FSS-verkkokauppa. Sisältö ei suinkaan ole yhtä runsas mutta ah ja voih, heiltä löytyy ihania uutteita, mitä ei ole aikaisemmin löytynyt eu-alueelta. (tai jos löytyykin, niin minä en ole sitä löytänyt!)

Kovasti tekisi mieleni tilata kaikkea ihanaa mutta lompakko ei juuri nyt ole samaa mieltä kanssani. :D Ja kaiken kukkuraksi, jääkaappimme pullistelee öljyuutoksia, joita joulukuun aikana tein. Näitä öljyuutoksia tuli tehtyä ihan liikaa omiin tarpeisiini mutta minkäs teet, kun Adhd-ihminen innostuu. Noh, se on vain väännettävä sitten enemmän kosmetiikkaa, jotta ei mene hyvät öljyt hukkaan! Tänään tuli tehtyä vielä yksi uusi öljyuutos: Vanilja-Minttu. Voih sitä ihanaa tuoksua, mikä siitä lähtee. Uutin aitoa vaniljatankoa sekä kuivattua minttua auringonkukkaöljyyn vuorokauden ajan ja tuolla se nyt valuu keittiön pöydällä suodatinpussin läpi.
Vanilja-Minttu öljyuutos

Uusin ihastus raaka-aineissa on fermentoidut uutteet. Rakkaus-vihasuhde löytyy myös tamanuöljystä. Inhoan sen hajua, koska se on todella voimakas ja puskee läpi lähes jokaisessa tuotteessa, jos öljyä käyttää paljon mutta toisaalta sen hoitavuus on ihanaa. Ainakin oma iho tuntuu pitävän tamanuöljystä, vaikka nenä inhoaakin sen hajua. :D

Omatekoisia uutteita alkaa olla keittiön kaapit täynnä (ja jääkaappi!). Löytyy alkoholiin, öljyyn, veteen ja glyseriiniin uutettuna omasta yrttimaasta poimittuja ja kasvatettuja yrttejä.
Nyt pitäisi vain saada aikaa lisää, jotta saisin tehtyä enemmän, ennen kuin uutokset menevät "vanhaksi". Tulee muuten tehtyä vähän turhaa työtä ja luonnonvarojen tuhlausta, jos niille ei ole käyttöä.

Jos Jenkkilästä kiinnostaa tilata niin käy ihmeessä kurkkaamassa FSS.

Euroopassa (Italiassa) oleva FSS löytyy täältä.

Kommentit