Uusia verkkokauppoja

Siitä on hetki, kun viimeksi olen tilannut raaka-aineita ulkomailta. Suomesta ei vieläkään saa kaikkia raaka-aineita, joita kovasti yritän metsästää. Lisäsin muutamat verkkokaupat sivun oikealla olevaan listaan (löytyy kosmetiikan raaka-aine verkkokaupat alta). Vielä en ole tilannut näistä verkkokaupoista, jotka löysin mutta myytävät sisällöt näyttävät hyvältä. Tosin Englannin osalta en osaa sanoa, kuinka myynti muuttuu, kun eivät kuulu enää eurooppaan. Lähinnä tullihommeleita pohdin ja viitsivätkö enää sitten sumuiselta saareltaan lähetellä tänne kylmään pohjoiseen raaka-aineita (ja millä kuluilla!).

Äläkä huoli vaikka osa verkkokaupoista onkin hassulla kielellä, joka ei ole englanti. Google kääntäjä auttaa ja incien osaaminen on tässäkin valttia! Onneksi suurimmalla osalla verkkokaupoista on nähtävillä incinimet myytävien tuotteiden rinnalla. Tämä helpottaa kummasti valitsemista ja ostamista.

Uusi reseptikirja on korkattu ja ekat sivut on raapusteltu. Nyt vain odottamaan aikaa ja rahaa (jota kumpaakaan ei ole liiämmälti). (onkohan liiämmälti edes oikee sana??!!!) No joka tapauksessa, käykää tutustumassa eri verkkokauppoihin. Kannattaa huomioida myös lähetyskulut tai ainakin kysellä ne ennen tilaamista niin vältyt ei-niin-ihanilta-yllätyksiltä! :)

Täällä Iisalmessa vielä painetaan viimeinen kuukausi täysillä koulun suhteen, sitten muutaman kuukauden kotiorjuus ja jälleen maailmalle (ehkäpä Ruotsiin harkkaan?!) Ei vaan, ihanaa on olla kotona vaikka kissavanhus pääsi kissojen taivaaseen viime kuussa. :( Ikävä on kova, vaikka tiesinkin päätöksen olleen oikea. Alla kuva eläkeläisen viimeisestä maanpäällisestä päivästä.



16 vuotta on kunnioitettava ikä. Jos kissasi on yli 10-vuotias suosittelen käyttämään verikokeessa ja tsekkaamaan kilpirauhasarvot. Ne kuulemma aiheuttaa usein hämminkiä yli 10-vuotiailla kissoilla ja hoitamattomana aiheuttava ongelmia, jotka vähentävät kissan elinikää. Tämän jos olisin tiennyt ajoissa, olisimme ehkä saaneet Röllin kanssa muutaman vuoden lisäaikaa.

Kommentit