Tervetuloa takaisin

Takana on hurjat (melkein) 1,5 vuotta sosionomi opiskeluja ja tahti on ollut vaativa. Aika on ollut kortilla ja kilometrejä on kertynyt kuukaudessa semmoset 2000 km!! En silti ole unohtanut kosmetiikan opiskelua vaikka itse tuotteita en olekaan tullut tehtyä vuoteen. Oppia on ahdettu aivoihin verkkokurssien, ammattikirjallisuuden ja chat-yhteyksien kautta. Hirmuisesti on tullut uutta tietoa, osa toki jo vanhaa, sillä nykypäivän teknologia on nopeaa, tosin Iisalmen parkkipirkot on kyllä nopeempia tässäkin asiassa. (vasta kahdet sakot olen saanut, eikä ensimmäinen sakko ollut edes oma moka!)

Mielenkiinnolla olen seurannut myös luonnonkosmetiikan kehitystä. Kehitystä toki saisi tulla lisää ainakin jälleenmyyjien tietoisuuteen. Jos myy tuotteita, olisi suotavaa tietää niistä edes perusasiat. Kemisti ystäväni on avannut minulle monia kysymyksiä, joilla olen häntä pommittanut. Vaikka kosmetiikkakemisti on eri asia kuin kemisti (yleisesti), on kemia kuitenkin yhteinen kieli, jota ymmärtää. On ihanaa huomata, kuinka suurenmoisilla ihmisillä minua on siunattu, apua askarruttaviin kysymyksiin on aina löytynyt. :)

Tämän vuoden aikaansaannoksia on SOS kasvovesi ja Hattara kuorintakerma. Viime vuoden aikana olen kehitellyt monta uutta reseptiä ja haaveena olisikin tänä vuonna päästä kehittämään värikosmetiikan tuotteita. Yksi tuotteista on paljon rakastamani huulikiilto, myös erilaiset meikkivoiteet kiinnostavat suuresti.

Pääsin myös toteuttamaan haaveeni yhdistää luonnonkosmetiikka ja ryhmän ohjaaminen työharjoittelupaikallani Jyväskylässä, Suvimäen Klubitalolla. Tästä mahdollisuudesta iso kiitos Suvimäen Klubitalon jäsenille ja työntekijöille! Olette aivan mahtava porukka!
Jos kiinnostaa lukea mitä saimme aikaiseksi, käyhän katsomassa blogikirjoitus !
(Huom. polysorbaatti on synteettinen tuote mutta se sallitaan luonnonkosmetiikan tuotteissa, jos määrä on alle 5 %) Lähde http://www.finatura.com/fi-natura-kriteerit

Sosionomi opiskeluissani suuntaudun varhaiskasvatuksen puolelle ja epävirallisesti minusta tulee lastentarhatäti. :D Pyrin hyödyntämään tietotaitoani luonnosta lasten ja nuorten kanssa, jotta tulevaisuudessa meillä kaikilla olisi mahdollisuus puhtaaseen luontoon. :)

Kommentit