Ihanaa vuotta 2016

Olen viettänyt hiljaiseloa, koska vanha läppärini ei arvostanut näppiksille kaatunutta valkkaria. :D
Joululomalla ostettu uusi kone saapui giganttiin vasta eilen, joten nettisurffaukset ovat olleet aika minimissä.

Menee tovi tottuessa tähän uuteen läppäriin, joten tiedossa on varmasti normaalia enemmän kirjoitusvirheitä, pahoitteluni niistä jo etukäteen. :)

Jälleen muutama uusi verkkokauppa euroopan sisällä on löytynyt. Yritän selvittää, lähettävätkö he suomeen paketteja vai joudunko tyytymään vain katseluun. Kaipaisin nimittäin erittäin kipeästi sampoon ja hoitoaineiden valmistukseen tarvittavia raaka-aineita, kuten myös kaipaisin meikkien valmistukseen raaka-aineita.

Kouluni Iisalmessa alkaa ensi maanantaina, enkä vieläkään ole löytänyt asuinsijaa tammikuu kouluviikoille. Jännäksihän tämä menee. Vuokrasopimukseni alkaa vasta helmikuulla.

Kirjaprojekti seisoo tällä hetkellä, eikä edistystä näy ihan heti. Maailmaan tarvitaan enemmän tunteja, ehdottomasti!

Käykäähän tulevilla viikoilla katsomassa reseptit osiota, päivittelen sinne tulevien viikkojen aikana uusia reseptejä. Otan mielelläni vinkkejä vastaan, mitä haluaisitte tietää/kuulla kosmetiikasta.

Kannattaa myös muistaa, että jokaisen iho on erilainen, se mikä sopii juuri minulle ei välttämättä sovi muille. Ja jokaisen iho saattaa reagoida eri tavalla eri aineisiin. Ei siis kannata uskoa kuin raamattua kaikkea mitä kirjoitan. (jos sanon, että kookos on ihoatukkiva ja sinulla on rasvainen iho ja kookos sopii sinulle, niin käytä sitä ihmeessä). Eli kokeilkaan ja todetkaa itse kuinka raaka-aineet sopivat omalle ihollesi. :)
Tällä hetkellä kaikki tekemäni sampoot eivät tee hiuksistani upeita ja kiiltäviä, mikä ärsyttää suunnattomasti. Valitettavasti permanentin polttamat hiukseni eivät parane pelkillä "luonnon aineilla", vaan tilanne vaatisi selkeästi rankempia kemikaaleja, kuten silikonia ja erilaisia PEG-yhdisteitä mutta minkäs teet. Valinta oli ihan oma, joten sen kanssa on vain elettävä. :)

Toivotan kaikille mahtavaa vuotta 2016 ja tuokoon tämä vuosi meille kaikille onnistuneita kokeiluja uusien raaka-aineiden parissa! <3

Kommentit