VIP-verkkokauppa

Selatessani internetin ihmeellistä maailmaa, löysin ihastuttavan ja loistavan asiakaspalvelun omaavan verkkokaupan Italiasta.
Jos et osaa italiaa, niin älähän hätäile. En minäkään ja silti löysin kauan kaivattua cetrimonium chloridea.
Verkkokaupan ulkoasu on mukava ja nagivointi mielestäni helppoa. Osa sivuista on englannin kielellä, joka helpottaa tottakai etsimistä. Plussaa ropisee myös virallisista inci-nimistä ja MSDS- merkinnöistä.
Sähköpostitse asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tuli ihan sellainen olo, että olisin jo nyt heille VIP-asiakas ja kohtelu oli sen mukaista, vaikka en ole vielä tehnyt ainuttakaan tilausta. Tästä tuli kyllä todella mahtava olo. Ja näinhän sen asiakaspalvelun kuuluisikin mennä. :)

No niin, hehkutukset sikseen ja asiaan! :D Mikäli et ole selvillä luonnonkosmetiikan (no joo, jokseenkin sekavista) kriteereistä, kannattaa pitää tuntosarvet pystyssä. Heillä on verkkokaupassaan tarjolla myös ns. tavis kosmetiikan raaka-aineita. Verkkokaupassa voit valita hinnoiksi euron tai brittien punnan. Valikko löytyy vasemmasta yläkulmasta.

Verkkokaupasta löydät myös meikkien tekoon raaka-aineita, erityisesti kandelilla- ja karnaubavahaa on vaikea löytää. No ei ole enää! :) Mica värejä on niukalti mutta jos haluat pelkkiä värejä ostella, niin suunnista ostoksesi tänne tai tänne.

Tämän italialaisen verkkokaupan nimi on siis Glamourcosmetics. Virallinen verkkokauppaosoite
http://www.glamourcosmetics.it

Voit myös käyttää googlen kääntäjää etsiessäsi raaka-aineita mutta suosittelen etsimään niitä inci-nimillä, jotta varmasti saat sen mitä etsit. :)

Tulen tilaamaan heiltä varmasti ison satsin tavaraa, kunhan saan ensin säästettyä rahaa käärme-episodin jälkeen. (tilasin eräästä suomalaisesta verkkokaupasta mm.lämpökaapelin ja lämpölampun; lamppu kesti 96 h ja lämpökaapeli oli jo valmiiksi rikki. lämpöongelmien takia kaksi käärmeistäni sairastui hengitysinfektioon ja lääkärireissu verotti lompakkoa ihan kiitettävästi. Tämän lisäksi jouduimme tekemään yhdelle käärmeistäni cryptotestin, joka rokotti tiliä sadalla eurolla lisää.)
Tuumasinkin, että toisilla oli lihaton lokakuu, meikäläisellä rahaton. :D :D

Kommentit