Uusia verkkokauppoja

Etsiessäni vimmatusti cetrimonium chloridea, törmäsiin muutamiin uusiin verkkokauppoihin.
Jenkeistä löytyisi heti haluamaani ainetta mutta juuri nyt ei innosta yhtään maksella huimia postikuluja tai odotella tulliin saapumista. :)

Tämä verkkokauppa vaikuttaa kivalta. Siellä on tosi kivasti eksoottisia öljyjä, kuorinta-aineita ja savea. Itseasiassa siellä on mukavan laaja valikoima, myös vähän erikoisempi aineita. Mutta ei, sieltä ei löydy cetrimonium chloridea. :(
Ehdottomasti kyllä tutustumisen arvoinen. Mikäli puola ei taivu, löytyy sivuilta myös englanniksi osa. Etsimisessä auttaa myös viralliset inci-nimet. Kannattaa myös käyttää google kääntäjää, jos tuntuu navigointi vaikealta. Valuutta on zloty, mikä kannattaa myös ottaa huomioon. (esimerkiksi uutteet ovat mukavan kokoisessa pakkauksessa eikä lompakkokaan itke kauheasti, kun niitä ostelee! :) )
Verkkokauppa siis täällä.

Pieni mutta varsin mukava verkkokauppa on myös Ekokoza, joka on Tsekkiläinen. Toimittaa myös Suomeen. Postikuluja en ole kysellyt mutta varmasti ovat edullisemmat kuin jenkeistä tilattuna.
Hinnat ovat euroissa, joten ei tarvitse erikseen lähteä laskemaan, paljonko ostokset maksavat. Mukava valikoima erilaisia kukkaisvesiä! Kiva valikoima eksoottisia öljyjä ja voita mutta miinukset tulee kyllä hinnoissa (ei kaikista mutta muutama tuote on kyllä hinnoissansa!).  Hyvä valikoima emulgaattoreita! Pinta-aktiiveja tosi kivasti ja sellaisia, mitä ei oikein muualta euroopasta löydä ja näissä pitää kyllä sanoa, että osa on todella edullisia (verrattuna nyt vaikkapa saippuapajaan!) mutta osa tuotteista on huomattavasti kalliimpia.
Täältä voisin kyllä ostaa mm. cocamidoprypyl betainea, koska se on edullista ja sitä kuluu yllättävän paljon samppoiden valmistuksessa. Ja entäs sitten saippuaihmiset? No ei ainakaan ole hinnoilla pilattu, yksi kilo sodium hydroxidea maksaa 1,88 €  ja viisi kiloa 6,15 € !!! Entäpä glyseriini, noh yksi litra maksaa 12,31 € kun Saippuapajalla vastaava määrä maksaa 28,30 €. Jestas mikä ero!!!
Myös pakkaustarvikkeita löytyy. Näissä ei enää valitettavasti kauheasti hinnat eroa mutta kukapa ei haluaisi pakata upeisiin purkkeihin esim.joululahjakosmetiikkansa?! Verkkokaupan löydät täältä.

Mutta en vieläkään ole löytänyt etsimääni. Tiedän kyllä ne muutamat verkkokaupat, mistä sitä saa tilattua mutta haluaisin niin kovasti tilata "pieneltä" yrittäjältä ja tukea näin pienyrittäjiä kuin ostaa suuren luokan firmalta. Ja toki haluaisin myös tilailla muutakin, kuin vain tonnikaupalla cetrimonium chloridea. :D

Löytyisikö teistä lukijani innokkaita tilaajia, jos tilattaisiin kimpassa isompi satsi? Minulle voit heittää sähköpostia, jos kiinnostusta löytyy osoitteeseen enuli13@gmail.com tai jättää vaikka tänne viestiä. :)

Niin ja ihanan aurinkoista viikkoa kaikille!


Kommentit